Van Asdonck Fysieke en Mentale Training
 

Lidmaatschap + opzeggen


Inschrijven
 
Bij de receptie van het sportcentrum kan je een lidmaatschapsformulier invullen en ondertekenen. Daarna wordt een foto genomen en je ledennummer bekendgemaakt. Als laatste wordt er een scan van je rechterhand gemaakt. De combinatie van je ledennummer en je handscan geeft je toegang tot de betreffende trainingsruimte van het sportcentrum.

Wet van van Dam
Sinds 2012 is de Wet Van Dam kracht, deze wet geeft aan dat u bij een landurige overeenkomst een opzegtermijn van 1 maand heeft. U kunt daarom u overeenkomst per maand direct opzeggen zonder verder enige financiele of andere verplichtingen en dat u lastig wordt gevallen door een incassobureau.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap kan per e-mail of via een speciaal opzegformulier bij de receptie, minimaal 1 maand voordat het nieuwe betalingstermijn begint. Telefonische of mondelinge opzeggingen worden NIET verwerkt in de ledenadministratie.

Vakanties en feestdagen
De hoogte van de contributie per kwartaal is berekend over 12 maanden, waarbij rekening is gehouden met 1 week zomervakantie, het zomerrooster en het sportcentrum gesloten is op nationale feestdagen.